Tilbud på tømrerarbejde

Tilbud på Tømrerarbejde

Andersen og Thybo udfører en lang række tømrer opgaver for privatpersoner, virksomheder og det offentlige – Det har vi gjort i over 45 år nu!

Grunden til at vi har bestået i over 45 år er at vi altid har kunden i fokus, anvender kvalitetsmaterieler til gavn for kunden og at vi levere det aftalte stykke arbejde til tiden.

Vi udfører bl.a. opgaver indenfor renovering og udskiftning af vinduer og døre, tag, gavle og stern, køkkener og bad samt gulve.

Dertil har vi et dejligt stort værksted til de kolde vinter dage så alle typer af snedker opgaver klarer vi også på værkstedet. 

Tilbygninger og ombygninger har vi også store erfaringer med. Skal du have ny Garage og Carport, Havehus, Udhus og Pavillon eller måske ny terrasse.

Måske går du med en drøm om nybyggeri? Vi byder gerne ind med Rådgivning og Tegnearbejde.

Uforpligtende Tilbud

Vi besøger dig gerne for at besigtige opgavens omfang, hvorefter vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

På specielt ældre bygninger kan det være svært at give en fast pris, da der kan være skjulte konstruktionsfejl eller mangler som kræver udbedring. Vi giver derfor gerne et overslag som udgangspunkt for opgaven. Overskrides overslaget markant giver vi selvfølgelig besked herom.

Kontakt os

Du kan kontakte os på følgende måder:

Ring til os på: Tlf. 86 61 04 37 – Vi svarer altid.

Du kan også benytte vores kontaktformular som du finder her