Persondata

Datasikkerhed (GDPR)

Hjemmesiden for Tømrer- og Snedkerfirmaet Andersen & Thybo’s Eftf. ApS anvender standardværktøjer (cookies) til at give vores kunder den bedst service og oplevelse ved besøg på vores hjemmeside. Derudover anvender vi Google Analytics i markedsføringsøjemed.

Andersen & Thybo’s Eftf. ApS tager udgangspunkt i vejledninger og anbefalingerne fra Erhvervsstyrelsen, Justitsministeriet, Digitaliseringsstyrelsen og Datatilsynet for at leve op til kravene i Databeskyttelsesforordningen, som finder anvendelse fra 25. maj 2018.

Behandling af data / personoplysninger

De nye EU regler er vedtaget for at sikre ordentlighed omkring indhentning, behandling, opbevaring af data / personoplysninger, herunder retten til at få indblik i egne oplysninger, få dem korrigerede ved fejl, få dem tilbagekaldet eller få dem flyttet til sig selv (dataportabilitet).

Andersen & Thybo’s Eftf. ApS efterlever kravene om databehandleraftaler med vores leverandør.

Er du kunde og har handlet med Andersen & Thybo’s Eftf. ApS opbevarer vi følgende data: Navn, adresse, tlf., mailadr., kontaktperson og evt. EAN nr. jf. regnskabsloven, som uopfordret ansøger eller som jobsøgende opbevarer vi dine fremsendte data i 6 mdr. hvorefter de slettes.

Har du som kunde, som ansøger eller som jobsøgende specifikke spørgsmål til vores håndtering af dine oplysninger, eller ønsker du indsigt, sletning eller overførsel af data / personoplysninger, så er du meget velkommen til at kontakte  os via kontaktformularen.