Bæredygtig tømrer i Viborg

Søger du en bæredygtig tømrer i Viborg og omegn, er du kommet til det rette sted – Hos Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. udfører vi alle typer af bæredygtige og grønne løsninger inden for tømrer- og snedkerfaget. 

Generelt tilbyder vi en total energioptimering af din bolig - Vi tilbyder bl.a. nybyg, ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer og efterisolering samt gulvisolering og naturligvis udskiftning af vinduer og døre.

For at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtige løsninger, har vi allieret os med en lang række af leverandører, som udbyder bæredygtige og godkendte materialer.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud

Ønsker du et tilbud på en opgave, tilbyder vi at lave et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud, så du nemt kan se prisforskellen på den bæredygtige og den traditionelle løsning. Herefter kan du træffe din beslutning om, hvilket tilbud du ønsker. 

Byg Garanti og 45 år i branchen

Andersen & Thybo ApS blev grundlagt i 1975 af Egon Andersen og Michael Thybo, og lige siden har kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen og levering til tiden været grundværdierne for os. Som medlem af BYG-Garanti er vi garant for, at det aftalte arbejde udføres som aftalt. 

Kontakt A&T

Du er altid velkommen til at kontakte os til en snak om dit projekt, så vi kan være med til at belyse de muligheder, der er - det er ganske uforpligtende. 

Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.