Arkitekthuse

Nybyggeri Arkitekthus Viborg

Hvem drømmer ikke om et helt specielt arkitektegnet hus, hvor design og æstetik i sin helhed går i et med beliggenhed og natur, og bare er smukt?

Andersen & Thybo’s Eftf. ApS har et godt samarbejde med et lokalt arkitektfirma, som sætter en stor ære i at levere et smukt og funktionelt design som taget ud fra kundens drømme.

Dette arkitektfirma har en arkitekt ansat som også har et godt indblik i selve det konstruktionsmæssige, hvilket ikke gør sig gældende for alle arkitekter, for nogle skal det bare se godt ud, men vigtigst af alt er jo, at det man drømmer om også kan bygges i virkeligheden.

Denne arkitekt har også et godt ry for at kunne se alle arbejdsmæssige aspekter i et hus, f.eks. arbejdsgangen i et køkken, minimering af skridt mellem komfur/kogeø til køleskab til køkkenvask osv. og tænker funktionalitet ind i designet som en selvfølge.

Tillid & Kvalitet

Samarbejdet bygger på flere fælles byggerier, både nye arkitekttegnede huse, ombygninger, tilbygninger, sommerhuse og andre småopgaver, således der gennem samarbejdet er opbygget en gensidig tillid til kvalitet og kontinuerlighed i byggeriet.