Bæredygtig tømrer i Skals

Bæredygtig tømrer i Skals

Søger du en bæredygtig tømrer i Skals, er Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. lige noget for dig.

Vi sætter pris på miljøet og bæredygtighed samtidig med, at vi udfører alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget.

Vi kan tilbyde energirenoveringer og optimeringer af hele din bolig i Skals og omegn. Herunder bl.a. renoveringer, ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer og efterisolering samt gulvisolering og udskiftning af vinduer og døre.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud på tømrerarbejde i Skals

Vi har i mange år samarbejdet med en lang række leverandører og udbydere af bæredygtige og godkendte byggematerialer, og derfor laver vi gerne et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud på den ønskede opgave – Således kan du i ro og mag sammenligne de to tilbud, og derved få et overblik over prisforskellen på den traditionelle og den bæredygtige opgave.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, og så står vi selvfølgelig til rådighed i beslutningsprocessen for at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Medlem af BYG-Garanti og 45 år i branchen

Som medlem af BYG-Garanti er du som kunde sikret, at det aftalte arbejde udføres som aftalt.

Med over 45 år i branchen kan du trygt indgå aftale med os om dit næste byggeprojekt i Skals.

Kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen og levering til tiden er grundværdierne i det arbejde, vi udfører.

Kontakt Andersen og Thybo

Kontakt os til en drøftelse af din renovering og dine tanker herom- Vi står klar til at gøre vores bedste for at belyse mulighederne. Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.