Bæredygtig tømrer i Rødkærsbro

Hos Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har vi gennem de seneste år specialiseret os i at udføre bæredygtige bygge- og renoveringsopgaver. Vi forsøger altid at tænke miljømæssige hensyn og bæredygtighed ind i de opgaver, vi udfører for vores kunder – uden dog at sætte kvaliteten i anden række. 

Du vil som kunde ved Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. i Rødkærsbro derfor altid opleve, at det bestilte arbejde udføres i høj kvalitet, så hvis du mangler en bæredygtig tømrervirksomhed til at udføre en opgave i Rødkærsbro og omegn, så tøv ikke med at kontakte os. 

Uanset om du ønsker en total energioptimering af din bolig med eksempelvis en tagrenoveringer, efterisolering eller udskiftning af vinduer og døre, eller om du går med tanker om en mere traditionel renovering, ombygning eller tilbygning, så kan Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. bistå jer.

Traditionelt og bæredygtigt tilbud på opgaven

Vi ønsker, at vores kunder altid skal kunne se, hvad forskellen på et traditionelt ctr. et bæredygtigt byggeprojekt er, hvorfor vi tilbyder vores kunder at udfærdige og fremsende to sammenlignelige tilbud på en opgave – dvs. vi laver gerne hhv. et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud på samme opgave. Herved kan vores kunde sammenligne prisforskellen og træffe sin beslutning på et ordentligt grundlag.

Vi har i mange år samarbejdet med en lang række leverandører af de bedste udbydere af bæredygtige og godkendte materialer.

Vore tilbud er naturligvis helt uforpligtende, ligesom vi altid er klar med råd og vejledning.  

Medlem af Byg Garanti og mange års erfaring

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er medlem af BYG-Garanti, hvilket er en kvalitetssikring af vores firma og det arbejde, som vi udfører. Vi har mere end 45 års erfaring fra byggebranchen, og baggrunden herfor skal nok findes i vores grundværdier, nemlig: 

  • Kvalitetssikring
  • Kvalitet i udførelsesfasen, og
  • Levering til tiden.

Værdier, som vi bestræber os på at efterleve i hver eneste opgave. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf., så vi kan drøfte dit næste husprojekt, og du på baggrund heraf kan få et uforpligtende tilbud på projektet.

Du finder vores kontaktinformationer nederst på denne webside.