Bæredygtig tømrer i Overlund

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er ikke kun garant for godt håndværk, når vi udfører alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, men går også ind for at arbejdet udføres med fokus på miljø og bæredygtighed. 

I Overlund og omegn udfører vi ikke bare alle typer af optimering af din bolig, herunder renoveringer, ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer, men vi udfører også energirenoveringer såsom efterisolering, gulvisolering og udskiftning af vinduer og døre.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud på tømrerarbejde i Overlund

I kraft af vores fokus på bæredygtighed samarbejder vi tæt med en lang række leverandører af bæredygtigt og godkendt byggemateriale. Dette betyder, at vi – når vi udarbejder et tilbud for vores kunde på en given opgave – tilbyder at udarbejde hhv. et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud. Herved får kunden to sammenlignelige tilbud, der giver et overblik over forskellen på de to tilbud, hvorefter kunden på oplyst grundlag kan beslutte sig for, hvilken vej man vil gå. Vi står altid til rådighed, hvis vores kunde har spørgsmål. 

Når vi afgiver et tilbud, er dette naturligvis altid helt uforpligtende for vores kunde.

Medlem af Byg Garanti og 45 år i branchen

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har mere end 45 års erfaring inden for byggebranchen, og som medlem af BYG-Garanti er vores kunder garanteret, at arbejdet altid lever op til den indgåede aftale.

Vores grundværdier er kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen samt levering til tiden, og vi gør os hver eneste dag umage for at sikre disse værdier i alt, hvad vi foretager os. 

Hvis du i Overlund har brug for en tømrer til dit næste byggeprojekt, kan du derfor trygt kontakt os.

Kontakt Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf.

Vi står altid klar til at drøfte dit næste husprojekt, og vi er klar til at høre om dine drømme og forventninger, hvorefter vi sammen kan finde den bedste løsning herpå. Du finder vores kontaktinformationer her på vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig.