Bæredygtig tømrer i Ørum

Som din lokale tømrervirksomhed i Ørum, er vi altid klar til at rådgive dig i forhold til bæredygtighed i din byggeopgave.

Hos Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har vi specialiseret os i at udføre bygge- og renoveringsopgaver, hvor vi samtidig med at kvaliteten altid er i top, også indtænker bæredygtighed i det pågældende tømrer- eller snedkerarbejder, når vi afgiver et tilbud.

Uanset hvor du bor i Ørum-området, tilbyder vi at udføre fuldstændig energioptimering af din bolig, og tilbyder derfor at udarbejde et uforpligtende tilbud på følgende:

  • Renoveringer
  • Ombygninger
  • Tilbygninger
  • Tagrenoveringer og efterisolering samt naturligvis udskiftning af vinduer og døre.

Vi har et tæt samarbejde med de bedste udbydere af bæredygtige og godkendte materialer af højeste kvalitet.

Traditionelt og bæredygtigt tilbud på opgaven

For os er det vigtigt, at vores kunder bliver gjort opmærksomme på en eventuel prisforskel på en traditionel ctr. bæredygtig opgave, hvilket er baggrunden for, at vi helt uforpligtende tilbyder at udarbejde et traditionelt tilbud ctr. et bæredygtigt tilbud på samme opgave. Herved får vores kunder et oplyst grundlag at vurdere ud fra, når der skal træffes beslutning, om arbejdsopgaven skal udføres med fokus på bæredygtighed frem for en mere traditionel tilgang.

Såfremt der undervejs i beslutningsprocessen skulle dukke spørgsmål op, står vi naturligvis altid til rådighed med gode råd og besvarelse heraf.

Medlem af Byg Garanti og mange års erfaring

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har mere end 45 års erfaring i byggebranchen og som medlem af BYG-Garanti er du sikret, at vi udfører arbejdet som aftalt og med den forventede kvalitet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at drøfte dit næste byggeprojekt eller hvis du har mere generelle spørgsmål, du ønsker svar på.

Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.