Bæredygtig tømrer i Mønsted

Bæredygtig tømrer i Mønsted

Hvis du har brug for en bæredygtig tømrer i Mønsted, kan du med fordel kontakte Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf.

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. tilbyder udførelse af alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, herunder blandt andet renoveringer, ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer og efterisolering samt gulvisolering og udskiftning af vinduer og døre – dette udføres samtidig med, at vi tager hensyn til både miljø og bæredygtighed.

Som en del af vores fagkundskab kan vi også tilbyde energirenovering og optimeringer af din bolig.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud på tømrerarbejde i Mønsted

Gennem de seneste mange år har vi haft et tæt samarbejde med en lang række udbydere af bæredygtige og godkendte byggematerialer, hvilket gør, at vi – såfremt vores kunde ønsker det – kan udarbejde henholdsvis et traditionelt tilbud samt et bæredygtigt tilbud på den samme opgave, således du nemt og overskueligt kan sammenligne de fremsendte tilbud. Herved kan vores kunder få et overblik over prisforskellen på samme opgave – uanset om man vælger den traditionelle eller den bæredygtige løsning.

Vi vil altid gerne udarbejde et uforpligtende tilbud baseret på dine ønsker, ligesom vi gerne står til rådighed med råd og vejledning i den beslutningsproces, man ofte står overfor inden en renovering eller andet.

Medlem af Byg Garanti og 45 år i branchen

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har mere end 45 års erfaring samtidig med, at vi er medlem af BYG-Garanti. Dermed er vores kunder altid sikret kvalitet i udførelsen af det bestilte arbejde, hvorfor du trygt kan kontakte os for en drøftelse af dit næste byggeprojekt i Mønsted.

Vores grundværdi er altid at sikre, at det, vi leverer, er af højeste kvalitet og leveres til tiden.

Kontakt Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf.

Vi står altid klar til en drøftelse af din renovering og dine tanker herom, så tøv ikke med at kontakte os via de kontaktinformationer, som du finder nederst på websiden.