Bæredygtig tømrer i Midtjylland

Bæredygtig tømrer i Midtjylland

Hvis du søger en bæredygtig tømrervirksomhed i Midtjylland, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har øje for miljøet og bæredygtighed samtidig med, at vi udfører alle typer af løsninger inden for tømrer- og snedkerfaget.

Vi tilbyder total energioptimering af din bolig i hele Midtjylland, herunder bl.a. renoveringer, ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer og efterisolering samt gulvisolering og naturligvis udskiftning af vinduer og døre.

Vi samarbejder med en lang række leverandører som udbyder bæredygtige og godkendte materialer.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud

Vi laver gerne et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud, som du kan sammenligne og derved nemt få et overblik over prisforskellen på den traditionelle løsning og den bæredygtige.

Når vi giver et tilbud, er det uforpligtende, og vi står naturligvis altid til rådighed til besvarelse af spørgsmål, så du kan træffe din beslutning om, hvilket tilbud du ønsker på et oplyst grundlag.

Byg Garanti og 45 år i branchen

Vi er medlem af BYG-Garanti, hvilket sikrer dig som kunde, at det aftalte arbejde udføres som aftalt.

Med over 45 år i branchen - og hvor kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen og levering til tiden altid har været grundværdierne for os - kan du trygt indgå aftale med os om dit næste byggeprojekt i Midtjylland.

Kontakt Andersen og Thybo

Du er altid velkommen til at kontakte os til en drøftelse af dit projekt og dine tanker herom – Så vil vi gøre vores bedste for at belyse de muligheder, der foreligger. Vi ser frem til at høre fra dig.

Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.