Bæredygtig tømrer i Løgstrup

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er dit naturlige valg, hvis du ønsker at benytte dig af en bæredygtig tømrer til dit næste projekt.

Vi bistår med alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, herunder energirenoveringer og optimeringer af hele din bolig, generelle renoveringer/ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer og efterisolering samt gulvisolering og udskiftning af vinduer og døre. Vi udfører hver enkelt opgave med fokus på  miljø og bæredygtighed.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud på tømrerarbejde i Løgstrup

Vi mener, at det er vigtigt, at der kommer fokus på, hvad en traditionel opgave ctr. en bæredygtig opgave koster. Vi har derfor gennem de sidste år tilbudt at give to uforpligtende tilbud på en given opgave – et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud – hvorved vores kunder på et oplyst grundlag kan få et overblik over prisforskel mm. på en traditionel ctr. en bæredygtig opgave. Vi vil naturligvis altid bistå med råd og vejledning, når du endeligt skal beslutte, hvilket tilbud, du ønsker at gå videre med.

Vi tilbyder bæredygtige og godkendte materialer af højkvalitet fra en lang række leverandører og udbydere af denne type byggematerialer.

Medlem af BYG-Garanti og 45 år i branchen

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er medlem af BYG-Garanti, hvilket sikrer, at du som kunde kan regne med, at det bestilte arbejde udføres i højeste kvalitet.

Vi har som firma mere end 45 år brancheerfaring, og vi udfører alle opgaver i overensstemmelse med vores grundværdier; Kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen og levering til tiden.

Når du bestiller en opgave ved os, kan du derfor altid føle dig tryg i gennem hele processen fra tilbudsgivningen og til arbejdets færdigmelding.

Kontakt Andersen og Thybo

Tøv ikke med at tage kontakt til os for en drøftelse af din næste projekt i Løgstrup, så vi sammen kan drøfte mulighederne og finde den bedste løsning for dig. Du kan kontakte os via vores kontaktinformationer, som du finder nederst på denne webside.

Vi ser frem til at høre fra dig.