Bæredygtig tømrer i Karup

Bæredygtig tømrer i Karup

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. Er et tømrerfirma som har specialiseret sig i bæredygtige tømrer og snedker bygge og renoveringsopgaver. Vi tænker miljøet og bæredygtighed ind i de opgaver vi løser for vores kunder, samtidig med at vi udfører høj kvalitet for vores kunder i Karup og omegn.

Så søger du en bæredygtig tømrer virksomhed i Karup, Midtjylland, kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Drejer det sig om total energioptimering af din bolig i hele Midtjylland? Så kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Renoveringer
  • Ombygninger
  • Tilbygninger
  • Tagrenoveringer og efterisolering
  • og naturligvis udskiftning af vinduer og døre.

Vi har i mange år samarbejdet med en lang række leverandører af de bedste udbydere af bæredygtige og godkendte materialer.

Traditionelt og bæredygtigt tilbud på opgaven

For at kunne give vores kunder et bedre grundlag for at vælge bæredygtighed frem for det traditionelle, laver vi gerne et traditionelt tilbud på opgave og et bæredygtigt tilbud. Således kan du sammenligne prisforskellen og træffe din beslutning på et oplyst grundlag.

Vore tilbud er uforpligtende og vi står gerne til rådighed for besvarelse af spørgsmål i forbindelse med beslutningsprocessen.

Medlem af Byg Garanti og mange års erfaring

Andersen og Thybo er medlem af BYG-Garanti. Byg Garanti er en ekstra sikkerhed for kunden om, at det aftalte arbejde udføres som aftalt.

Med over 45 år i branchen er vi hvor kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen og levering til tiden har været grundværdierne for os kan du trygt indgå aftale med os om dit næste byggeprojekt i Karup.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en drøftelse af dit projekt og dine tanker herom. Vi gør vores bedste for at rådgive dig og forklare hvilke muligheder der er - Vi ser frem til at høre fra dig..

Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.