Bæredygtig tømrer i Hald Ege

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. udfører i Hald Ege og omegn alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, herunder energirenoveringer og optimeringer af hele din bolig. Derudover udfører vi også alle former for renoveringer, ombygninger, tilbygninger, tagrenoveringer og efterisolering samt gulvisolering og udskiftning af vinduer og døre.

Traditionelt tilbud og bæredygtigt tilbud på tømrerarbejde i Hald Ege

Vi har i vores arbejde stort fokus på, at en given arbejdsopgave også kan udføres på en sådan måde, at der tages væsentlig hensyn til bæredygtighed og miljøet. Vi har blandt andet i de sidste mange år haft et fast samarbejde med en række forskellige leverandører omkring bæredygtigt byggematerialer af højeste kvalitet.

Vi tilbyder altid vores kunder at udfærdige to uforpligtende tilbud på den ønskede opgave; et traditionelt tilbud og et bæredygtigt tilbud.

På denne måde vil vores kunder kunne sammenligne tilbuddene, og herefter vælge det for dem mest attraktive tilbud. Hvis der skulle opstå spørgsmål, er vi naturligvis altid til rådighed til en nærmere drøftelse heraf.

Medlem af BYG-Garanti og 45 år i branchen

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er medlem af BYG-Garanti, hvilket – også – er din garanti for, at vi altid leverer et produkt, der lever op til vores grundværdier;  kvalitetssikring, kvalitet i udførelsesfasen og levering til tiden.  

Derudover har vi mere end 45 års brancheerfaring, hvorfor du trygt kan overlade dit næste byggeprojekt i vores hænder.

Kontakt Andersen og Thybo

Vores kompetente medarbejdere er altid parat til at drøfte dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os til en uformel snak om dine planer. Vores kontaktinformationer findes nederst på denne side.

Vi ser frem til at høre fra dig.