Bæredygtig tømrer i Frederiks

Som din lokale tømrervirksomhed i Frederiks, står vi altid klar til – på en bæredygtig måde – at bistå med din byggeopgave.

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er specialiseret i at udføre bæredygtige bygge- og renoveringsopgaver af højeste kvalitet. Dette betyder, at vi i forbindelse med udarbejdelse af tilbud på et tømrer- eller snedkerarbejde altid indtænker miljø og bæredygtighed i den pågældende opgave.

Hvis du bor i Midtjylland og har et ønske om en fuldstændig energioptimering af din bolig, tilbyder vi at udarbejde tilbud på følgende:

  • Renoveringer
  • Ombygninger
  • Tilbygninger
  • Tagrenoveringer og efterisolering og naturligvis udskiftning af vinduer og døre.

 

Vi anvender altid de bedste materialer, og tilbyder bæredygtige og godkendte materialer gennem vores dygtige samarbejdspartnere.

Traditionelt og bæredygtigt tilbud på opgaven

Vi har en målsætning om, at det skal være mere gennemskueligt for vores kunder, hvor stor en eventuel prisforskel er på en traditionel kontra en bæredygtig opgave. Herved vil vores kunder på et fuldt ud oplyst grundlag kunne vælge – eller fravælge – en bæredygtig løsning frem for en mere traditionel. Vi tilbyder derfor helt uforpligtende både at udarbejde et traditionelt tilbud samt et tilsvarende bæredygtigt tilbud på samme opgave, således vores kunder efter modtagelse kan træffe beslutning om, hvilken løsning der ønskes.

I forbindelse hermed står vi naturligvis altid til rådighed med gode råd og besvarelse af spørgsmål.

Medlem af Byg Garanti og mange års erfaring

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. har mere end 45 års brancheerfaring og er naturligvis også medlem af BYG-Garanti, hvorved vores kunder kan forvente et produkt af højeste kvalitet, når vi udfører arbejdet.

Kontakt os

Vi vil altid gerne tage en uforpligtende drøftelse med dig om dine tanker og ønsker til et byggeprojekt, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.