Bæredygtig tømrer i Bjerringbro

Bæredygtig tømrer i Bjerringbro

Vi har hos Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. specialiseret os i at udføre bæredygtig bygge- og renoveringsopgaver af høj kvalitet – uanset om der er tale om tømrer- eller snedkerarbejder. Når vi udarbejder et tilbud for en kunde, tænker vi altid miljø og bæredygtighed ind i den pågældende opgave.

Som din lokale bæredygtige tømrervirksomhed i Bjerringbro, er vi altid klar til at bistå dig med din byggeopgave.

Ønsker du en fuldstændig energioptimering af din bolig, kan vi – uanset hvor i Midtjylland du bor – tilbyde at udarbejde tilbud på følgende:

  • Renoveringer
  • Ombygninger
  • Tilbygninger
  • Tagrenoveringer og efterisolering
  • og naturligvis udskiftning af vinduer og døre.

Gennem de seneste mange år har vi samarbejdet med en lang række af de bedste udbydere af bæredygtige og godkendte materialer.

Traditionelt og bæredygtigt tilbud på opgaven

Vi ønsker at gøre en eventuel prisforskel på en traditionel ctr. bæredygtig opgave mere synlig, hvorved man som kunde ved os tilbydes et bedre grundlag for at vælge – eller fravælge – bæredygtighed frem for det traditionelle. Vi tilbyder derfor at udarbejde et – naturligvis helt uforpligtende – traditionelt tilbud ctr. et bæredygtigt tilbud på samme opgave, hvorved du som kunde kan træffe din beslutning på et oplyst grundlag.

Vi står naturligvis også altid til rådighed med gode råd og besvarelse af de spørgsmål, der ofte dukker op i forbindelse med en beslutningsproces.

Medlem af Byg Garanti og mange års erfaring

Tømrerfirmaet Andersens & Thybos Eftf. er medlem af BYG-Garanti, hvilket – sammenholdt med vores mere end 45 års erfaring i branchen – er en sikkerhed for vores kunder om, at det aftalte arbejde altid udføres og med den forventede kvalitet.

Kontakt os

Vi står altid klar til en uforpligtende samtale om dit næste byggeprojekt, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os til en drøftelse af dit projekt.

Du finder vores kontaktinformationer nederst på websiden.